Litt småstrikk

Må legge ut noen bilder av noe småtteri jeg har holdt på med den siste måneden. Veldig greit med litt sånn strikk innimellom. Og så prøver jeg å bruke opp lager- og restegarn.

Først noen pannebånd. De to rosa er strikket i rester i refleksgarn.

Så er det to pannebånd med fletter. Jeg fant oppskrift på Facebook. Litt morsomt med det hvite for det er strikket i Triplex. Dette var et garn som var i handelen før i tiden, kanskje ca 25-30 år siden. Kjempegodt garn å strikke med.

Sitteunderlag strikket i Fritidsgarn. Akkurat den grønnfargen er gått ut av produksjon. Jeg kjøpte opp ganske mye da jeg hørte det var slutt på den fargen. Nå er det dessverre slutt hos meg også, bare igjen noen rester.

Litt vottestrikk er det også blitt. Kommer godt med når man har mange barnebarn og de minste liker ullvotter.

 

 

Dette innlegget ble publisert i Strikking, Votter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.