Friskmeldt PC

Nå er det lenge siden PCen har fungert noe særlig. C-disken har blitt fullere og fullere uten at jeg kunne finne ut hva som fylte opp. Til slutt så hadde jeg bare et par hundre megabyte plass igjen.
Alt av bilder og dokumenter hadde jeg for lengst flyttet til en annen disk. Og jeg måtte stadig slette, diskfragmentere, optimalisere og…, ja jeg vet ikke alt hva jeg har prøvd for å få det til å gå rundt. Jeg har til og med slettet en del programmer jeg ønsket og ha.
Og når det er sånn så mister man egentlig lysten til å bruke PCen.

Men nå håper jeg at det er i orden. Ved hjelp av en hyggelig og hjelpsom kar på Microsoft Support så har jeg fått ryddet opp noe. Synderen var Norton virusprogram. Jeg hadde det på automatisk backup,…….og jada, den tok backup flere ganger i uka. Vel og bra, ikke sant.
Men det er nå slettes ikke så bra når den hadde samlet all backup i en mappe på C-disken uten å slette tidligere “backuper”. Den bare fylte opp, uke etter uke………….

Hvordan vi fant ut dette? Jo, først lastet jeg ned et gratisprogram som heter TreeSize og skannet så C-disken for å se hvilke mapper som var store. Det tok ikke mange minutter før mappen Programdata kom opp som den største. Og inne i den fant jeg en Norton mappe som var kjempestor. Jeg åpnet den og der lå en backup-mappe på mer enn 120 GB.
Bort med den!!!!!!!!!!!! HURRA, NÅ HÅPER JEG DETTE VARER!

Dette innlegget ble publisert i Diverse. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.