Strikking igjen

Må vel oppdatere med litt strikking igjen. Glemmer jo og legge ut. Jeg legger også ut på Instagram hvor jeg heter sohelges. På Facebook er jeg med på fargealongen og lagerstrikk. Ellers legger jeg vanligvis ikke ut på facebook.

Det er nesten litt synd at jeg omtrent ble «avhengig» av facebook. Før var jeg aktiv på diverse hobbyforum, helt til facebook tok de fleste, da ble det nesten kjedelig på de hobbyforum jeg var med på.

Men tilbake til strikking.

Først en genser strikket i Air garn fra Drops. Oppskrifta fant jeg også på Drops.

Genseren er beregnet til et barnebarn.

Så litt småstrikk. Lue strikket i hvitt restegarn med hjerter i refleksgarn. Den ble litt mindre enn jeg hadde trodd, passer nok ikke til minste jentebarnebarnet. Så det blir vel en gave eller jeg selger den.

Og så et par grytekluter til påske, heklet i dobbelt bomullsgarn.

Dette innlegget ble publisert i genser, Hekling, luer, Strikking. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.