Litt småstrikk

Jeg har holdt på med garnslanking ei stund. Jeg har så enormt med garn, mest rester. 1/2 til 1 nøste, av og til mindre, av og til mere. Og når skuldrer og fingrer verker så er det godt å bare holde på med litt småstrikk. Litt sånn tankeløs strikking.


Det er nå blitt noen flere leste. Og tenk, jeg liker egentlig ikke strikke lester😂

Gavekassen fylles nå opp, noe gis bort etter hvert som f.eks. barnebarna trenger. Men jeg strikker nå litt til gaver også. Her er et skjerf som kan tulles 2 ganger rund halsen. Detblir en gave til en frysepinn 😊

Og så er det blitt et pannebånd som jeg har tenkt å ha selv. Strikket i en rest Sandnes Merino etter oppskrift fra Klompelompe. Disse pannebåndene har jeg strikket mange av til jenter. Veldig enkelt og lett mønster. Nå la jeg bare opp noen flere masker slik at det ble voksenstørrelse.

Jeg begynner å kjenne meg såpass bra at jeg er begynt å sortere garn og planlegge noen større prosjekter igjen. Ja for jeg har garn til større prosjekt også. Får se om jeg starter på genser til meg selv eller til barnebarn. Må kanskje planlegge noe glattstrikk til strikketreffet som husflidslaget arrangerer 6.-7. april.

Dette innlegget ble publisert i Strikking, Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.