Julepuslerier

Når julefreden senker seg så får jeg alltid lyst å lage litt julerelaterte ting. Så i romjula ble det heklet et par oppheng og noen glassbrikker i julefarger. I de opphengene har jeg tenkt å henge en liten bjelle. Jeg fortsatte med julefarger og heklet noen brikker og strikket to røde kjøkkenkluter.


Heklet litt mere julepynt. Noen små oppheng og to snøkrystaller. Sistnevnte heklet etter bilde jeg fant på nett. De opphengene må nok få en liten bjelle eller perle til pynt. Kanskje dette kan bli noen små julehilsener.

Dette innlegget ble publisert i Diverse, Hekling. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.