Ullbukse

Nå har jeg strikket ferdig ullbukse til ei stor lita pia i Harstad.

Buksa er strikket i Karisma. Jeg hadde en del rester av det liggende og for å få nok så måtte jeg bruke to farger, to lillafarger. Så derfor ble det striper, men det er nå så vidt stripene vises for fargene var så like.
Jeg starta forresten med en liten rest som var en god del lysere enn de andre. Gjorde det fordi jeg tenkte det ble litt lite garn. Men det var egentlig ikke nødvendig for jeg fikk nok garn og sitter nå med enda litt rester.
Hadde først tenkt å strikke ei glattstrikka bukse og startet med det. Men etter at brettekanten var unnagjort så ombestemte jeg meg og gikk over til ribbestrikk.
Tenkte det passet bedre til ei tynn jente og så kan hun bruke den lenger. Og etter hva de sier så sitter en ribbestrikket bukse bedre under utedressen.

ullbukse
Så nå kan jenta ut på tur med god og varm ullbukse fra bestemor.
Forrige helg så lå hun forresten ute i telt i 10 minusgrader. Bestemor si tøffe pia.

Dette innlegget ble publisert i Strikking og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *