Luer og skjerf

I disse OL-tider er det fint å ha noe enkelt på strikkepinnene.
Og garnkjøpestoppen fortsetter Smilefjes
Så selv om jeg fikk et ønske om en tykk lue med mønster så var det å dukke ned i garnkassene for å se om jeg fant garn som passet.

toluer2

Jeg hadde blant annet litt Alfa garn . Ingen hele nøster så det ble litt veiing og beregning for å se om jeg hadde nok. Det endte opp med den grå/hvite luen. Oppskrifta fant jeg i ett tilbehørhefte fra Sandnes.
Luen er litt baggy så jeg kuttet ei av stjernene for å være sikker på at jeg fikk nok garn og den ble helt perfekt.

Mens jeg nå lette etter garn så kom jeg over ei hespe med kjempetykt Lovikka garn i lilla. Jeg visste liksom ikke hva jeg skulle bruke det til. Jeg kjøpte noen hesper en gang i Sverige, den gang Åre-møssan var populær. Nå hadde jeg denne ene hespa igjen og jeg fikk lyst å bruke den til noe.
Etter litt leiting på nett fant jeg på Järbo garn oppskrift på
Norrländsk luva, det er faktisk den samme som Åre-møssan.
For å få litt sprekere farge enn bare den lilla så brukte jeg også en tråd med tynt sokkegarn.

Jeg har også gjort ferdig en ufo. Et rundstrikket skjerf i Fayertale som jeg begynte på for snart et år siden.
Vet egentlig ikke hvorfor det er blitt liggende. Det er rett og slett blitt avglemt i en garnkasse. Kanskje det havnet der fordi det var litt kjedelig å strikke, men fint arbeid når man sitter foran TV.

Skjerf

 

Dette innlegget ble publisert i luer, Skjerf, Strikking og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.