Oppskriftholder

Se hva jeg fikk i posten rett før jul.

DSC_3459

En Simplex oppskriftsholder bestilt fra Nøstenett.
Kjøpte forresten to stykker fordi jeg gav en i julegave til min søster.

Jeg har sett på denne lenge, men har ikke knødd meg til å bestille. Men nå måtte jeg bare hive meg rundt fordi jeg hadde bestemt meg for å gi en sånn i julegave til søster mi. Hadde sett på henne når hun satt og strikket og skjønte at det var noe sånt hun måtte ha.
Jeg så den første gang i bruk på ett eller annet strikketreff og falt “pladask”.
Denne kan settes på bordet nesten som ei ramme fordi den har støtte bak.
Nå skal jeg jakte på noe med forstørrelse på for det må være midt i blinken for søster mi som ser litt dårlig. Jeg vet at det finnes, men har ennå ikke funnet noe. Vet ikke om en linjal med forstørrelse vil funke.
Kanskje det er noen som kjenner til ei løsning.

Selv så forstørrer jeg på skriveren mønsterdiagrammer som er vanskelig å se, men det er jo ikke alle som har tilgang til en skriver med forstørrelse.

Dette innlegget ble publisert i Diverse og merket med . Bokmerk permalenken.

Ett svar til Oppskriftholder

  1. hobbyvenn sier:

    Denne har jeg også. Helt super i bruk. Koselig blogg du har.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.