50-års konfirmanter

18. august er det faktisk 50 år siden jeg var konfirmert.
Å hjelpe meg hvor er tida blitt av.
Ja, ja, man kan jo bare kjenne etter eller se seg i speilet så skjønner man……….Smilefjes

Laila og jeg prøver å få til et konfirmanttreff i sommer. Det er egentlig Laila som er iniativtaker og jeg dilter nå med. Vi håper mange melder seg slik at det blir et treff.

Jeg har et bilde som min bror tok på konfirmasjonsdagen.
Jeg har prøvd å skanne det, men det er ikke så velig godt.
Bildet var i utgangspunktet bare ca 6-7 cm så det skal vel noe til for å få det klart.

konfirmasjon

Liste over konfirmantene:
Jenter: Laila Antonsen, Toril Helgesen, Ingrid Karlsen, Tove Kristiansen, Eirin Mikalsen, Herlaug Nylund, Anne Lise Olsen, Arnhild Pedersen, Solfrid Pedersen, Ranveig Sæther, Unni Sørensen, Mari Ann Vang
Gutter: Oddleif Abrahamsen, Bjørn Berg, Arvid Bertheussen, Kato Hansen, Helge Johansen, Ole Johnsen, Tormod Karlsen, Knut Arne Mikalsen, Stig Nilsen, Ednar Nordhaug, Bjørnar Olsen, Arnodd Pedersen, Nils Arne Pedersen, Torgeir Seljebu

Herlaug, Helge, Nils Arne og Torgeir er døde.

Dette innlegget ble publisert i Diverse og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.