Tilfeldighet, eller………………

Ja man kan jo lure.
For ca 8 mnd siden var jeg i Tromsø og kjøpte da bl. a. Baby Merino til genser til et barnebarn. Vet ikke hvordan jeg klarte å kjøpe garn til str 8 år når jeg skulle strikke genseren i str 10 år. Eneste forklaringen jeg har er at gutten er 8 år , he, he Smil.
Det vanlige er jo at jeg får et nøste eller to til overs, nå manglet jeg bortimot 2 nøster.
Jeg har ergret meg mye over dette og tenkt på om det kom til å vises godt når jeg strikket videre med et annet fargeparti. Genseren har mye mønster og garnet er tynt så jeg har lagt ned masse arbeid i den.

Forrige uke så var jeg igjen i Tromsø. Hadde med meg magebeltet etter det siste nøstet med et lite håp om at jeg skulle finne samme innfarging. Men hadde egentlig ikke så store forventninger siden det var såpass lenge siden jeg kjøpte garnet.

Vel framme i Tromsø gikk jeg rett bort til garnforretningen. Jeg plukket fram alle nøstene med den fargen jeg skulle ha og kikket etter "mitt" parti.
Ja, det er nesten ikke til å tro. Innerst inne lå det akkurat 2 nøster med riktig innfarging. UTROLIG!! Tenk, de lå der og bare ventet på meg Overrasket .

Har en sønn som pleier å si; nei det finnes ikke tilfeldigheter her i livet.
Ja, ja, så får jeg tro at en eller annen la disse to nøstene til side for meg.
Uansett, jeg er berget, Genseren vil bli ferdig uten fargeforskjell.

Dette innlegget ble publisert i Strikking og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.