Oslo-anorakk

Ikke bare èn, men to Oslo-anorakker har jeg strikka. Og jeg har forresten allerede begynt på nr 3. Så nå får alle “småttingan” seg nye fine gensere fra bestemor.

osloanorakk

Mønsteret har jeg kjøpt på Pickles.  Str 6 – 12 mnd er forresten gratis.
Den største, str 3-4 år, er strikka i Nepal fra Drops. Den strikka jeg egentlig i juni måned, men den har blitt liggende til jeg fikk kjøpt knapper.  
Den minste er strikket i Nepal og Freestyle, str 1-2 år. På denne så lagde jeg den ikke lengre bak slik det står i oppskrifta.

Her er ei gladjente med sin nye genser.

astrid2

Dette innlegget ble publisert i genser, Strikking og merket med . Bokmerk permalenken.

2 svar til Oslo-anorakk

  1. frøken ij sier:

    Flotte anorakker. Heldige barnebarn som får fine gaver 🙂

  2. Benedikte sier:

    Hei!! Ser du har strikket Oslo anorakken etter samme oppskrift som meg, fra Pickles. Jeg har akkurat kommet til bærestykket og satt armene på samme pinn som bolen. Det jeg lurer på er HVOR du begynner å strikke fra? I oppskriften står det «start å strikke på forstykket ved barnets venstre skulder fram og tilbake». Skal hele pinnen strikkes frem og tilbake? Legges de 6 nye maskene til stolpen opp rett etter venstre armen, og vil ikke det komme i konflikt med raglanfellingen? Beklager mange dumme spm, er vant til å bruke oppskrifter, men synes oppskriften er meget dårlig skrevet, i tillegg til at denne typen raglanfelling er helt ny for meg, så nå «sitter jeg fast» i arbeidet 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.