Påskelabyrinten

Ja det får bli navnet på disse to skjerfene for de er begge strikket disse 3 siste dagene mens jeg har hørt på påskelabyrinten.
Startet mandag med det hvite. Garnet heter Can Can og jeg kjøpte det fordi jeg tenkte det passet bra til et pynteskjerf. Det er litt sølv og lys grått i det også.
Og det gikk så greit å strikke at jeg bestemte meg for ett til. Det oransje garnet i forskjellige nyanser heter Frilly og det kjøpte jeg på strikketreffet i Tananger sist høst. Der var det ei “dille” på å hekle slike skjerf. Men jeg kom liksom aldri i gang så nå ble det et strikket skjerf i stedet.

DSC_0405DSC_0404

Dette innlegget ble publisert i Skjerf, Strikking og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.