Noen ergrelser må man ha

Ja, det er vel ikke til å komme utenom.
Men av og til kan jeg kjenne det “koke” litt i topplokket.

Se bare her

DSC_8713

Det var litt tidligere i måneden at jeg skulle strikke leggvarmere til Sunniva.
Jeg leita fram garn og satte i gang. Den ene ble stripete slik jeg hadde regna med at den skulle bli. Men den andre………..!!!!! Grrrrr….. Bare se……
Den ble ikke stripete nei. (mumle, mumle…….)
Jeg vet helt sikkert at de to nøstene hadde samme partinr, det sjekka jeg nemlig før jeg begynte å strikke. Jeg prøvde å hoppe litt inn i nøste og jeg nøstet om slik at jeg begynte fra andre enden…… ingen endring.
Det nyttet ikke, det ble forskjellig mønster så jeg måtte bare gi opp. Ikke kunne jeg gå tilbake til forretningen med garnet heller, det var kjøpt for lenge siden og jeg klarte til og med å rote bort magebeltene.
Nei, nei, jeg får sikkert bruk for garnet til ett eller annet.

Så var det å rote litt i garnlageret å finne noe annet. Heldigvis så hadde jeg en del igjen fra vesten jeg strikket til henne. Det passet i grunnen bra så får hun leggiser som står i stil med vesten. Smilefjes som blunker
DSC_8712

Dette innlegget ble publisert i Strikking og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.